0

Skoleavslutning

    Publisert 17.06.2014 klokka 23:46 i kategorien Blogg

Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene, jeg har fullt opp med jobb. Jeg gleder meg sykt til Torsdag, da er det skoleavslutning for Frøya Videregående skole, og jeg er så glad for å legge dette "helvettesåret" bak meg, det ha ikke vært enkelt, men det har vært litt fascinerende her og der. Vi har byttet lærer i alle fagene bortsett fra Sosiologi, gym og Norsk, det vil si vi har skiftet lærer i Matte, Naturfag og Historie, noe som gjorde til en stoooor demotivering i hodet mitt. Jeg var ikke så motivert i begynnelsen av skoleåret, men jo mer motivasjon jeg har fått, jo dårligere karakterer har jeg fått :o MAKES NO SENCE..


Nå sitter jeg her i sofaen og daffer, og tar masse selfies med webcamen til mamma og pappa :)Ha en fortsatt fin kveld, i morgen skal jeg møte opp på skolen klokken 12, da skal vi øve på noen sanger frem til avslutningen, det skal være to avslutninger, en for de som skal gå videregående neste år, og en for oss som er avgangselevene, siden de bygger ny skole, så er det ikke plass for alle samtidig enda. Jeg gleder meg masse til og få oppleve Det nye kultursenteret, eller nyskolen om man vil kalle det for det :) Vi skal synge sanger fra Musikalen Chicago, for det var den musikalen som ble spilt på Frøya vgs i år :)

 

Me and My baby 

 


Her er en av de beste kompisene mine som synger a little bit of good :) GØØØY


Her er noen av de nummer som vi hadde på musikalen, sjekk ut resten på youtube :) bare å søke Frøya VGS Chicago :)
Sjekk også ut tidligere musikaler, jeg har vært med i Jesus Christ Superstar, Hairspray og Chicago, men i mellom de to siste har det vært Lion King og Moulin Rouge :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iwaa

Jeg heter Eva og er bloggeren bak http://www.iwaa.blogg.no


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits